McDavid Ultralite Ankle Wit Burned Basketball

  • McDavid Ultralite Ankle Wit Burned Basketball
  • McDavid Ultralite Ankle Wit Burned Basketball

McDavid Ultralite Ankle Wit

McDavid ultralichte enkelbrace met figuur 8 strap wit.

Deze Enkel Brace van Mcdavid kenmerkt een lichtgewicht nylon-vinyl weefsel met verstevegingsriempjes. De enkelbrace van McDavid kan altijd aangepast worden zonder de schoen uit te doen. De McDavid enkelbrace past zowel aan uw linker als rechter enkel.

Kleur: Wit

Maatbalk voor de McDavid ultralichte enkelbrace met figuur 8 strap wit:
Schoenmaat:
38,5-40 = XS
40-42,5 = S
42,5-44,5 = M
44,5-47,5 = L
48+ = XL

De McDavid ultralichte enkelbrace met figuur 8 strap wit, die zijn besteld bij Burned Basketball worden binnen 3 dagen geleverd. Dit product word in de originele verpakking en een goede kwaliteit kartonnen doos toegestuurd

Schrijf de eerste review over dit product

* Verplichte velden

€ 44,95
aantal

Extra informatie

sokkenmaat N/B
Hoofdkleur Wit
Merk McDavid

Schrijf uw eigen review

Je schrijft een review over: McDavid Ultralite Ankle Wit

Hoe waardeert u dit product? *

  1 2 3 4 5
Kwaliteit
Prijs

Product description of "McDavid Ultralite Ankle Wit"

McDavid is opgericht in Bellwood, Illinois en later ondergebracht in Woodridge, Illinois. McDavid produceert en verspreidt nu meer dan 400 verschillende innovatieve producten voor atleten en actieve personen van alle leeftijden. McDavid is wereldwijd het meest gebruikte en geadviseerde merk door sportmedische beroepsmensen. McDavid is de marktleider op het gebied van braces, sportmedische bandages, compressiekleding en sportbeschermende onderkleding. McDavid’s meest recente innovatie, de HexPad technologie, heeft de manier van het dragen van ondergoed veranderd door HexPads toe te voegen aan de onderkleding. Hieruit is dus de nieuwe categorie sportbeschermende kledij ontstaan wat samen met de braces veel word gedragen door topatleten zoals Corey Maggette. Het doel van McDavid zal altijd hetzelfde blijven: innovatieve producten en technologieën ontwikkelen om blessures te vermijden en prestaties van atleten en actieve personen van alle leeftijden te verbeteren. De braces, sportmedische bandages, compressiekleding en sportbeschermende onderkleding van McDavid is dan ook altijd van topkwaliteit.

Schrijf uw eigen review

Je schrijft een review over: McDavid Ultralite Ankle Wit

Hoe waardeert u dit product? *

  1 2 3 4 5
Kwaliteit
Prijs