• Spalding Boston Celtics Backboard

Spalding Boston Celtics Backboard

Spalding Boston Celtics backboard. Deze miniatuurbasket is van het nummer één basketbalmerk Spalding. Het merk is bekend om haar hoge kwaliteit basketballen, kleding en baskets. Spalding Boston Celtics backboard is geschikt voor binnen en buiten. Het is niet een basket om serieus mee te basketballen. Dit is een miniatuurbasket en fan product (leuk voor boven de prullenbak om je schot te oefenen met propjes papier bijvoorbeeld). Deze minibasket is gemaakt in de teamkleuren van de Boston Celtics, met het logo van de Boston Celtics en de NBA logo man.

Accessoires die worden gekocht bij Burned Basketball worden goed verpakt en ook zo naar u thuis gestuurd. Spalding Boston Celtics Backboard word in een goede kwaliteit kartonnen doos verstuurd.

Opmerking: Boston Celtics NBA logo

Schrijf de eerste review over dit product

We do not have this product in stock.
€ 18,95

Extra informatie

Gewicht 1

Schrijf uw eigen review

Je schrijft een review over: Spalding Boston Celtics Backboard

Hoe waardeert u dit product? *

  1 2 3 4 5
Kwaliteit
Prijs

Product description of "Spalding Boston Celtics Backboard"

Boston Red Stockings pitcher A.G. Spalding heeft in 1876 het merk Spalding opgericht. Het is een authentiek kwaliteitsmerk en heeft altijd voor innovatie in sport gestaan. Het is in de jaren uitgegroeid tot een van de prominente basketbalmerken en heeft invloeden in de hoogste competities in de wereld, zoals bijvoorbeeld in de NBA National Basketball Assosiation. De NBA is het hoogst haalbare niveau van basketbal in Amerika. Het merk produceert basketbalproducten waaronder: de prominente wedstrijd basketballen, oefen basketballen, baskets, basketbalkleding om in te trainen, basketbalkleding om wedstrijden in te spelen en basketbal gerelateerde vrijetijdskleding. De prijs kwaliteitsverhouding van het merk is uitstekend. Stay True To The Game! Bij Burned Basketball kunnen wij alles van de Europese collectie van Spalding leveren. Zoekt u iets van Spalding wat niet op onze website staat? Neem dan contact met ons op.

Schrijf uw eigen review

Je schrijft een review over: Spalding Boston Celtics Backboard

Hoe waardeert u dit product? *

  1 2 3 4 5
Kwaliteit
Prijs