Spalding San Antonio Spurs Basketbal-7 (Heren) | Burnedbasketball.com

  • Spalding San Antonio Spurs Basketbal-7 (Heren) | Burnedbasketball.com

Spalding San Antonio Spurs Basketbal-7 (Heren)

Spalding San Antonio Spurs Basketball. Deze basketbal is van het nummer één basketbalmerk Spalding. Het merk is bekend om haar hoge kwaliteit basketballen. De bal is geschikt om buiten en binnen mee te basketballen.

Basketballen die worden gekocht bij Burned Basketball worden opgepompt tot de juiste druk en ook zo naar u thuis gestuurd.

Schrijf de eerste review over dit product

We do not have this product in stock.
Normale prijs: € 22,95
Aanbiedingsprijs: € 19,95

Extra informatie

Gewicht 1
Hoofdkleur Zilver
Accentkleur Zwart
Basketbalmaat 7 (Heren)
Merk Spalding

Schrijf uw eigen review

Je schrijft een review over: Spalding San Antonio Spurs Basketbal-7 (Heren)

Hoe waardeert u dit product? *

  1 2 3 4 5
Kwaliteit
Prijs

Product description of "Spalding San Antonio Spurs Basketbal-7 (Heren)"

Boston Red Stockings pitcher A.G. Spalding heeft in 1876 het merk Spalding opgericht. Het is een authentiek kwaliteitsmerk en heeft altijd voor innovatie in sport gestaan. Het is in de jaren uitgegroeid tot een van de prominente basketbalmerken en heeft invloeden in de hoogste competities in de wereld, zoals bijvoorbeeld in de NBA National Basketball Assosiation. De NBA is het hoogst haalbare niveau van basketbal in Amerika. Het merk produceert basketbalproducten waaronder: de prominente wedstrijd basketballen, oefen basketballen, baskets, basketbalkleding om in te trainen, basketbalkleding om wedstrijden in te spelen en basketbal gerelateerde vrijetijdskleding. De prijs kwaliteitsverhouding van het merk is uitstekend. Stay True To The Game! Bij Burned Basketball kunnen wij alles van de Europese collectie van Spalding leveren. Zoekt u iets van Spalding wat niet op onze website staat? Neem dan contact met ons op.

Schrijf uw eigen review

Je schrijft een review over: Spalding San Antonio Spurs Basketbal-7 (Heren)

Hoe waardeert u dit product? *

  1 2 3 4 5
Kwaliteit
Prijs