• Spalding TF-250 In and Outdoor Basketbal

Spalding TF-250 In and Outdoor Basketbal

Spalding TF-250 In and Outdoor. Deze basketbal is van het nummer één basketbalmerk Spalding. Het merk is bekend om haar hoge kwaliteit basketballen. Spalding TF-250 In and Outdoor is geschikt om buiten en binnen mee te basketballen. Dit is een goede kwaliteit bal om mee te basketballen vooral voor de beginners. Dit is namelijk een mini basketbal en dit betekend dat de bal een stuk kleiner is dan de mannen of vrouwenbal en gebruikt word bij de kinderen.

Basketballen die worden gekocht bij Burned Basketball worden opgepompt tot de juiste druk en ook zo naar u thuis gestuurd. De Spalding TF-250 In and Outdoor word in een goede kwaliteit kartonnen doos verstuurd.

Maat: 5 (MIni)

Schrijf de eerste review over dit product

We do not have this product in stock.
€ 34,95

Extra informatie

Gewicht 1
Hoofdkleur Bruin
Basketbalmaat 5 (Mini)

Schrijf uw eigen review

Je schrijft een review over: Spalding TF-250 In and Outdoor Basketbal

Hoe waardeert u dit product? *

  1 2 3 4 5
Kwaliteit
Prijs

Product description of "Spalding TF-250 In and Outdoor Basketbal"

Boston Red Stockings pitcher A.G. Spalding heeft in 1876 het merk Spalding opgericht. Het is een authentiek kwaliteitsmerk en heeft altijd voor innovatie in sport gestaan. Het is in de jaren uitgegroeid tot een van de prominente basketbalmerken en heeft invloeden in de hoogste competities in de wereld, zoals bijvoorbeeld in de NBA National Basketball Assosiation. De NBA is het hoogst haalbare niveau van basketbal in Amerika. Het merk produceert basketbalproducten waaronder: de prominente wedstrijd basketballen, oefen basketballen, baskets, basketbalkleding om in te trainen, basketbalkleding om wedstrijden in te spelen en basketbal gerelateerde vrijetijdskleding. De prijs kwaliteitsverhouding van het merk is uitstekend. Stay True To The Game! Bij Burned Basketball kunnen wij alles van de Europese collectie van Spalding leveren. Zoekt u iets van Spalding wat niet op onze website staat? Neem dan contact met ons op.

Schrijf uw eigen review

Je schrijft een review over: Spalding TF-250 In and Outdoor Basketbal

Hoe waardeert u dit product? *

  1 2 3 4 5
Kwaliteit
Prijs