• Spalding Tune-Up Kit

Spalding Tune-Up Kit

Spalding Tune-Up Kit bestaande uit een single care ballenpomp, een stevig spalding nylon basketballnetje, een NBA fluitje met nek-koord en natuurlijk drie ventiel naalden.

Spalding Tune-Up Kit is een must voor elke basketballer.

Spalding Tune-Up Kits die worden gekocht bij Burned Basketball worden in de orginele verpakking naar uw huis gestuurd. Spalding Tune-Up Kit wordt in een goede kwaliteit kartonnen doos verstuurd.

Schrijf de eerste review over dit product

We do not have this product in stock.
€ 17,95

Extra informatie

Gewicht 1
sokkenmaat N/B

Schrijf uw eigen review

Je schrijft een review over: Spalding Tune-Up Kit

Hoe waardeert u dit product? *

  1 2 3 4 5
Kwaliteit
Prijs

Product description of "Spalding Tune-Up Kit"

Boston Red Stockings pitcher A.G. Spalding heeft in 1876 het merk Spalding opgericht. Het is een authentiek kwaliteitsmerk en heeft altijd voor innovatie in sport gestaan. Het is in de jaren uitgegroeid tot een van de prominente basketbalmerken en heeft invloeden in de hoogste competities in de wereld, zoals bijvoorbeeld in de NBA National Basketball Assosiation. De NBA is het hoogst haalbare niveau van basketbal in Amerika. Het merk produceert basketbalproducten waaronder: de prominente wedstrijd basketballen, oefen basketballen, baskets, basketbalkleding om in te trainen, basketbalkleding om wedstrijden in te spelen en basketbal gerelateerde vrijetijdskleding. De prijs kwaliteitsverhouding van het merk is uitstekend. Stay True To The Game! Bij Burned Basketball kunnen wij alles van de Europese collectie van Spalding leveren. Zoekt u iets van Spalding wat niet op onze website staat? Neem dan contact met ons op.

Schrijf uw eigen review

Je schrijft een review over: Spalding Tune-Up Kit

Hoe waardeert u dit product? *

  1 2 3 4 5
Kwaliteit
Prijs